1. Support SE
  2. Lösning – hem
  3. Betalning och villkor
  4. Blanketter och allmänna villkor

Överlåtelse installationsavtal fiber

Om du ska flytta och har ett pågående installationsavtal med oss kan du överlåta det till den nya fastighetsägaren. Den enda förutsättningen är att fibern inte driftsatt och ingen faktura har gått ut i ditt namn (fakturan kommer efter driftsättning).

Både du som flyttar ut (frånträdande) och den som ska flytta in (tillträdande) ska skriva under.

I samband med överlåtelsen godkänner den tillträdande eventuell kreditprövning samt att ta över obetalda fakturor. Den tillträdande får en automatisk bekräftelse när avtalet är registrerat.

OBS! En pågående delbetalning via kreditparter går inte att överlåta!

Gör så här:

1. Skriv ut ditt installationsavtal. Du kan ladda ner det från portal.openinfra.com (Om du inte hittar ditt avtal i vår portal, eller om du inte kan logga in där, behöver du kontakta oss på kundtjanst@openinfra.com
  2. Visa avtalet för den som ska över och gå igenom det.
  3. Ladda ned och skriv ut överlåtelseblanketten.
    Eller fyll i den på skärmen och spara sedan som PDF (går även att spara som PDF genom att trycka på Skriv ut och välj PDF istället för skrivare).
  4. Både frånträdande och tillträdande ska fylla i och signera.
  5. Skicka signerad överlåtelse till oss, se adress på blanketten.
  6. Den tillträdande får en orderbekräftelse när det är registrerat.