1. Support SE
  2. Lösning – hem
  3. Skaffa fiber
  4. Beställa fiber

Jag har inte fått en orderbekräftelse?

När du har godkänt och signerat din beställning kommer du att få en orderbekräftelse till den e-postadress som du har angett.

Om du inte har fått din orderbekräftelse ska du börja med att leta i Skräppostmappen i din mejl, och sedan i andra mappar. I till exempel Gmail finns mappar som Primär, Socialt och Kampanjer förinställda för att hjälpa användaren att försortera. Undersök även dessa mappar.

Om du ändå kan konstatera att inget mejl från oss har kommit fram behöver du höra av dig till oss på kundtjanst@openinfra.com. Då vi kan undersöka om något blivit fel i e-postadressen och åtgärda det. Det är viktigt att du får din orderbekräftelse där även avtal och villkor kommer med. Det är också den här adressen som vi kommer att hålla dig underrättad om status för projektet, boka installation, boka eventuell felsökning och första fakturautskicket.