1. Support SE
  2. Lösning – hem
  3. Så fungerar fiberutbyggnad med stödmedel
  4. Stödmedel

Hur vet jag om jag bor eller har ett fritidshus i ett stödmedelsområde?

Det framgår på vårt erbjudande att området delfinansieras av stödmedel, samt på avtalet. Sök på din adress på openinfra.com/skaffafiber

Tilldelning av stödmedel från PTS 2022

Under december 2022 skickar vi brev till alla hushåll och fritidshus som finns i ett stödmedelsområde där Open Infra blivit beviljade stödmedel för fiberutbyggnad.

Från och med 31 december 2022 kan du även söka på din adress på vår hemsida openinfra.com/skaffafiber

Tilldelning av stödmedel från PTS 2021

Under december 2021 skickar vi brev till alla hushåll och fritidshus som finns i ett stödmedelsområde där Open Infra blivit beviljade stödmedel för fiberutbyggnad.

Från och med 31 december 2021 kan du även söka på din adress på vår hemsida openinfra.com/skaffafiber